Svim članovima

DSC 0638 1Kako smo najavili, koncem veljače (najvjerojatnije 28. veljače, Opatija) održat će se redovna godišnja skupština HRCIOFF. Pozivi će uslijediti potkraj sljedećeg tjedna. Za istu treba pripremiti izvješće o radu Sekcije u protekloj godini. 

Godišnje izvješće je sublimacija vaših izvješća, izvješća svakog festivala, svakog KUD, ansambla ili grupe.  Budući Sekciju danas čini 50-ak članova uključujući festivale i  ansamble analizirati svako od njih svakako je zahtjevan posao. Do današnjeg dana nemamo potpunog izvješća niti jedne članice.

 

Što treba učiniti?

Otvorili ste stranicu. U stupcu "Dokumenti" s lijeve strane dvije su opcije: HRCIOFF i UNESCO. Kliknite na opciju HRCIOFF. Otvorit će se podnaslovi Izvješća i Obrasci. Kliknite na Izvješća.

Tri su izvješća FoG = Festival o grupama, GoF = Grupe o festivalima i Iz-festi = izvješće o tehničko-organizacijsko-financijskoj strani festivala.

Tko treba što popuniti?

Festivali, bez obzira da li smotre, susreti ili pravi festivali dužni su dostaviti Izvješće FoG i Iz-fest.

Grupe-KUD, FA dužne su dostaviti GoF, bez obzira da li ste na festival otišli na preporuku Sekcije, razmjenu, privatnim kanalima ili ste do festivala došli putem internetskih poziva. Ovo sve bez obzira da li je manifestacija na kojoj ste bili CIOFF ili ne.

Svi. Uz gornje o važnijim zbivanjima unutar Festivala ili KUD sastavite sažetak ne više od 1 stranice.

Izvješća-obrasce nemojte popunjavati rukom. Obrasci izvješća rađeni su tako da ih se može popuniti na računalu i poslati izravno kao e-mail.

Molim, gore navedeno dostaviti još danas 24. veljače.

Vodite računa o blagovremenosti slanja.

Doviđenja u Opatiji.

Tajnik

 


Svi sadržaji objavljeni u bilo kojem obliku i/ili dijelu ovog internet portala vlasništvo su CIOFF®-HRVATSKA SEKCIJA.
Nije dozvoljena nikakva uporaba bilo kojeg dijela sadržaja bez dozvole vlasnika.

Sve dijelove ovog internet portala posjetitelji koriste isključivo na osobnu odgovornost.

 

 

Copyright © by CIOFF® - HRVATSKA SEKCIJA, 1992.-2014. Sva prava pridržana.
Webmaster: DABA performances.